0 Cosul meu

Despre noi

Natural Market este un magazin online cu produse alimentare bio și produse internaționale care se adresează tuturor celor care își doresc un stil de viață sănătos și o alimentație diversificată.

Produsele bio și sustenabile au fost mereu o pasiune de-a noastra. Calitatea produselor noastre bio este garantată atât prin respectul față de natură și ritmul ei, cât si față de oameni.

Produsele bio pe care vi le oferim provin din agricultura ecologică controlată, din diferite țări precum Italia, Grecia, Austria, etc. Agricultura ecologică nu folosește pesticide (ierbicide, insecticide sau fungicide), nu promovează stimularea culturilor din exterior (îngrășăminte sintetice) sau modificările genetice. Produsele finale sunt sănătoase din punct de vedere biologic, sunt foarte gustoase și nu ar trebui să lipseasca din alimentația noastră zilnică.

Printre produsele bio ce pot fi achiziționate în magazinul nostru online puteți găsi: cereale, musli, nuci, alune, zahar, dar și oțet, măsline, roșii sau mâncăruri conservate gata preparate.

Nu toate produsele noastre sunt 100% bio sau fără gluten. De aceea am creat o sectiune cu Produse Internationale prin care va invitam sa descoperiti savoarea mediteraneana a produselor din gama Valfrutta, aroma condimentelor din produsele din gama Baktat, precum si alte produse care sa va poarte intr-o poveste de amestecuri savuroase, arome si culori.

Natural Market este o alegere naturala, sanatoasa.