0 Cosul meu

Despre noi

Natural Market este un magazin online cu produse alimentare bio si produse internationale care se adreseaza tuturor celor care isi doresc un stil de viata sanatos si o alimentatie diversificata.

Produsele bio si sustenabile au fost mereu o pasiune de-a noastra. Calitatea produselor noastre bio este garantata atat prin respectul fata de natura si ritmul ei, cat si fata de oameni.

Produsele bio pe care vi le oferim provin din agricultura ecologica controlata, din diferite tari precum Italia, Grecia, Austria, etc. Agricultura ecologica nu foloseste pesticide (ierbicide, insecticide sau fungicide), nu promoveaza stimularea culturilor din exterior (ingrasaminte sintetice) sau modificarile genetice. Produsele finale sunt sanatoase din punct de vedere biologic, sunt foarte gustoase si nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra zilnica.

Printre produsele bio ce pot fi achiziționate in magazinul nostru online puteti gasi: cereale, musli, nuci, alune, zahar, dar si otet, masline, rosii sau mancaruri conservate gata preparate.

Nu toate produsele noastre sunt 100% bio sau fara gluten. De aceea am creat o sectiune cu Produse Internationale prin care va invitam sa descoperiti savoarea mediteraneana a produselor din gama Valfrutta, aroma condimentelor din produsele din gama Baktat, precum si alte produse care sa va poarte intr-o poveste de amestecuri savuroase, arome si culori.

Natural Market este o alegere naturala, sanatoasa.