0 Cosul meu

3 Albine

“3 Albine” vă ofera garanția unei mieri curate, cu acel gust natural care vă va face sa vă reaminți de perioada copilăriei. Mierea este obținută de la apicultori din România, cu experiența și tradiție din zone lipsite de poluare și care este adusă din stupul albinelor direct în casa voastră.

De mii de ani, începând cu papirusurile egiptene și tăblițele sumeriene și până în zilele noastre, mierea a fost privită ca fiind atât un medicament cât și un aliment. Mierea este un produs natural extrem de complex, izvorat din nectarul florilor si al plantelor prin imbogățirea acestuia de catre albine, cu substanțe proprii, provenite din glandele acestora. De asemenea, mierea mai poate proveni si din surse non-florale (miere de mana) obținuta de catre albine din seva dulce existenta pe scoarța copacilor.

Fenomenul de “cristalizare” (popular, zaharisire) este unul natural , este generat de existența în miere, pe langă cele peste 400 de substanțe, a glucozei și fructozei. Dacă procentul de glucoză este mai mare decât cel de fructoză, atunci mierea va cristaliza mai repede (ex: mierea de rapița – între 3 și 4 săptămâni). Dacă raportul este invers, atunci mierea va cristaliza foarte greu (ex: mierea de salcâm – 1,5 -2 ani) Nu toți consumatorii de miere preferă mierea cristalizată, în acest caz decristalizarea se poate face prin tratament termic controlat la o temperatură de 35-40° C.

Miere de salcam

Miere de salcam

39,90 Lei

Miere poliflora

Miere poliflora

39,90 Lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)