0 Cosul meu

Livrare produse

Cum cumpar?

Puteti comanda produsele noastre prin urmatoarele modalitati:

  • Online,
  • E-mail sau
  • Telefonic.

 

Comanda online

Pentru a efectua o comanda online, accesati site-ul naturalmarket.ro si creati-va un cont de utilizator prin optiunea "Contul meu" - "Sunt client nou - Înregistrează un cont nou". Navigati apoi prin arborele de produse cu categorii si subcategorii al site-ului. Odata ce gasiti produsele care va intereseaza, completati cantitatea dorita si apasati butonul "ADAUGA IN COS". 

Dupa ce ati selectat toate produsele dorite, dati click pe cosul de cumparaturi. Alegeti metoda de livrare si modalitatea de plata si apasati butonul "Finalizeaza comanda". 

Veti primi un e-mail cu detalierea comenzii si veti fi sunat de unul dintre operatorii nostri pentru confirmare.

 

Livrarea produselor

In urma primirii comenzii dumneavoastra, in cel mai scurt timp veti primi un e-mail de confirmare, dupa care operatorii nostri vor lua legatura cu dumneavoastra, telefonic sau prin e-mail, pentru stabilirea tuturor detaliilor referitoare la livrare.

Toate produsele prezentate in acest site se livreaza din stoc, in limita stocului, in 48-72 de ore de la confirmarea comenzii.


Taxa de livrare:

Bucuresti: 10 lei pentru colete mai mici de 5 kg; 20 lei pentru colete de 6-10 kg; 25 lei pentru colete mai grele de 10 kg.

Alte localitati: 15 lei pentru colete mai mici de 5 kg; 25 lei pentru colete de 6-10 kg; 30 lei pentru colete mai grele de 10 kg.

 

Livrarea comenzilor se face intre orele 10:00 - 18:00


Cum platesc?

Plata produselor achizitionate de la magazinul nostru se poate face astfel:

  • prin O.P., cu livrarea comenzii doar dupa confirmarea primirii sumelor in contul nostru, 
  • prin card bancar
  • ramburs la curier (doar pentru comenzi mai mari de 120 lei)