In perioada aceasta, stocul de produse poate varia iar timpul de livrare poate fi mai mare. Va multumim pentru intelegere!

0 Cosul meu

Uleiul de măsline virgin MINOAS este un ulei obținut prin presare la rece și numai prin metode mecanice, rezultând astfel un ulei de măsline virgin de calitate.

Măslinele folosite sunt proaspăt culese și sunt  cultivate pe solul stâncos al Cretei, bucurându-se de creștere și maturizare într-un climat ideal fără fluctuații mari. Are proprietăți deosebite, o aromă bogată care păstrează gustul măslinelor fără să fie amar sau acid.  Ideal pentru gătit, grătar, salate, sandvișuri și îndeosebi combinat cu suc de lămâie (ladolemono) pentru preparate din pește. Nu se recomandă la prăjit.

Este un aliment de bază în dieta mediteraneană, fiind o sursă principală de grăsimi sănătoase (mono-nesaturate), care sporește senzația de sațietate.

Valoarea nutritivă fără egal a uleiului de măsline a fost dovedită știintific prin cercetări bine documentate. Uleiul de măsline cretan, din vremurile minoice antice și până în zilele noastre, este un ingredient major al dietei cretane, care a devenit un standard global de alimentație sănătoasă. 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Ulei de masline Minoas 5 l

  • 135,00 Lei


Etichete: Minoas